• Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Yelp Icon

You have the dream
we have the place to make it work

Van droom naar idee naar plan.
NOBS creëert de perfecte omgeving om te realiseren waar je hart van vol is.  Een plek om te ontmoeten, creativiteit te laten stromen, leren en inspireren op een manier die bij jou past!

 

We have a dream!

 

En waarschijnlijk borrelt er ook een bij jou!

Je bent hier aan het juiste adres. Welkom bij NOBS, je hub voor alles wat met dromen te maken heeft. 

In onze hub vind je creatieve denkers, gelijkgestemde ondernemers die het thuiskantoor willen inruilen voor een sfeervolle professionele omgeving.

Een warm interieur met een vleugje nostalgie. De charme van een oud schoolgebouw dat bruist van de goede vibes! Hier is het fijn 'thuiskomen' voor de (solo) ondernemer die af en toe een tribe om zich heen wenst en klaar is om de volgende stap te zetten!

We hebben aandacht voor alle aspecten van je business, je waarom, je omringen met wat jij nodig hebt en op tijd en stond 'accountable' worden gehouden. On your terms! Niet jezelf voorbij hollen, maar doorheen je pad ook de connectie met jezelf bewaren om stevig in je pumps, sneakers of flipflops de ondernemersjungle in te springen.

NOBS is de plek om te groeien als zelfstandige. Om samen te werken met gelijkgestemden in een creatieve omgeving. Hier vind je zuurstof voor je mind, body en business.​ Kom ont-moeten, ontdekken, pingpongen over je business en je droom realiseren!

Be my guest,

Rhea

Hallo

Ik ben Rhea, bezieler en host van NOBS. Ik realiseer graag. Nieuwe projecten, ideeën en uitdagingen. Veel van die ideeën zette ik om in werkelijkheid en iedere keer als het concept ‘er stond’, merkte ik dat het telkens een facet is van een groter geheel. Ik hou er enorm van om concepten op te zetten waardoor ook anderen kunnen floreren. Een win-win voor beide partijen.  
 

Die ‘bigger picture’, het grotere geheel vloeit nu mooi samen in NOBS waar mijn ervaring als coach, (zelf) starter, merkstylist voor toegevoegde waarde zorgt. 

Ondernemers een breder perspectief geven en vooral het gevoel dat je er niet alleen voor staat. Daarom noem ik NOBS ook liever een creatieve hub.

Ik werkte lang zelf als solo ondernemer van thuis uit en vanuit die ervaring groeide het idee om meer mensen samen te brengen. Weg van het eiland naar een plek waar meer kruisbestuiving mogelijk is. 
 

Als merkvormgever- en verbinder merk ik welke kracht er vrijkomt als mensen meer met elkaar en zichzelf gaan verbinden. Door te lang te malen over je eigen probleem vergeet je soms ‘the bigger picture’, de reden waarom je er ooit mee begonnen bent. En dat maakt onzeker, doet twijfelen.
 

Dat wil ik opvangen, ondernemers een breder perspectief geven en vooral het gevoel dat je er niet alleen voor staat. Daarom noem ik NOBS ook een 'hub'. We hebben niet alleen een fantastisch, creatieve plek, we doen ook volop aan kruisbestuiving, netwerkuitwisseling en ondersteunen je in het waarmaken van je ideeën en business.
 

Als dat geen win-win is!


Stay in touch!

Laten we samen werken, creëren en inspireren! Liefst met een healthy latté of thee. Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief, of zeg eens 'hallo' via e-mail, Instagram of Facebook!

NOBS, no ordinary branding school

Hugo Verrieststraat 35

2530 Boechout

BE0897.719.459

  • Facebook Social Icon
  • Instagram

© 2020 Proudly created by NOBS, no ordinary branding school