• Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Yelp Icon

Where nostalgia and creativity come together

Een ruimte, ingericht in de hal en bovenruimte van de vroegere Sint-Lutgardisschool in Mortsel. In NOBS gaan creativiteit en nostalgie hand in hand.

De grandeur van de foyer in combinatie met een hedendaags, Scandinavisch warm  interieur ademt een vibe die bezoekers weet te charmeren. Deze locatie bied je de perfecte setting voor je out-of-the-box meeting, workshop of event.
 
Laat het je vooral inspireren, we denken graag met je mee!  

You have the idea

we have the place to make it happen
 

Of je nu een workshop rond persoonlijke ontwikkeling, een brainstorm meeting, een out-of-the-box event of een diner is. Privé of professioneel.

NOBS is dé plek waar je droom of idee tot leven mag komen. 


We bieden je een niet alledaagse ruimte in hartje Mortsel die je zelf ook een creatieve invulling kan geven. Je kan rekenen op faciliteiten en een mooi kader om je ambitieuze en vernieuwende ideeën vorm te geven. 

 

Een presentatie, vergadering, brainstorm, workshops of training. Een photoshoot? De grandeur van deze locatie heeft niet veel nodig om je een fantastische ervaring te bezorgen. 

 

De vergaderzaal of bovenruimte huren kan per uur, met een minimum van twee uur.  De nodige faciliteiten zoals een beamer, scherm, flipchart zijn aanwezig. De huur van een ruimte is inclusief verse Cross Roast koffie, Melange thee en smaakwaters.

Catering kan op maat met lokale cateraars die zorgvuldig door ons werden uitgekozen. 

Een ruimte op maat

 

Stay in touch!

Laten we samen werken, creëren en inspireren! Liefst met een healthy latté of thee. Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief, of zeg eens 'hallo' via e-mail, Instagram of Facebook!

NOBS, no ordinary branding school

Hugo Verrieststraat 35

2530 Boechout

BE0897.719.459

  • Facebook Social Icon
  • Instagram

© 2020 Proudly created by NOBS, no ordinary branding school